Eduard Borràs, gerent de la nostra empresa, participa en el reportatge del diari de la província “Diari de Tarragona” sobre la producció ecològica a la demarcació.
«Ara tothom es cuida. S’ha produït un canvi de xip global i la gent té més cultura i més informació. Vol saber què es porta a la boca ». Així resumeix Eduard Borràs el perquè de l’boom de la producció ecològica, ja sigui l’agricultura o la ramaderia. Borràs és copropietari de Hawo Fruits, una de les empreses més importants de l’Estat espanyol dedicada a l’agricultura ecològica.
Con sede en L’Hospitalet de l’Infant, Hawo Fruits forma parte de las 936 empresas que había en 2018 en la demarcación de Tarragona dedicadas a la producción ecológica. Una década antes, los últimos datos disponibles, eran 289. Es decir, entre 2008 y 2018, se han más que triplicado los operadores. En solo un año, de 2017 a 2018, han pasado de 850 a 936, es decir un 10,11% de aumento…
Llegir l’article complet aquí: https://www.diaridetarragona.com/economia/Las-empresas-de-produccion-ecologica-se-triplican-en-tan-solo-diez-anos-en-Tarragona-20190506-0066.html