C/ Monturiol, 7, Pol. Ind. Les Tapies Apdo. correo 93, 43890 L'Hospitalet de l'Infant - España+34 97 782 01 56

Hawofruits empresa

Hawo fruits Spain, s.l. és una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització de fruita i verdura ecològica. Va ser fundada l’any 2004 per Chantal Hanzi Debat amb l’objectiu de proveir el mercat Suís de productes espanyols de qualitat.
Els inicis van ser molt modestos, amb un local al carrer Tivissa de L‘Hospitalet de l’Infant i actuant exclusivament com a comercialitzadora, comprant i venent el producte segons comanda i enviant-lo directament del proveïdor al client.
El 2008 s’incorpora com a soci Eduard Borràs Pujadas i en previsió a un augment de les vendes es fa un canvi de local, ens vam instal·lar en una nau industrial de 300 metres quadrats al carrer Gimbernat del Polígon Industrial les Tapies del mateix Hospitalet de l’Infant.
Aquí vam començar a invertir en actius fixos (cambra frigorífica), i és on es va començar a manipular algun producte, adquirim una gran experiència en el sector i ens fem grans coneixedors del mercat exterior.

DSCN4412

L’empresa segueix creixent i l’any 2011, ens veiem obligats a traslladar-nos a un magatzem més gran de 1.000 metres quadrats al carrer Rivera Sans del mateix polígon industrial.
En aquest moment vam començar a créixer, fem noves inversions en actius, adquirint una nova cambra frigorífica i una línia d’embalatge refrigerada per no tallar la temperatura del producte i afavorir la seva conservació, aquesta línia s’utilitza per confeccionar terrines i flows, que tenen una bona acceptació segons les exigències del mercat suís.
L’empresa segueix creixent i finalment ens veiem obligats a traslladar-nos a la nau actual de 6.000 metres quadrats, la inversió que s’està realitzant és la més ambiciosa de les realitzades fins al moment a causa de l’increment de vendes que preveiem.

Menu